Lekker bezig…

Ik heb toch wel zo’n leuke opdracht! Een give-away voor een re-wedding. Ik ben apetrots dat ik ben gevraagd dit te maken. Het is natuurlijk een hoop werk maar ik schiet al heel erg lekker op. Mede dankzij lieve Brigitte van The Yarn Barn in Badhoevedorp! Zij heeft gezorgd dat ik de materialen op tijd in huis had waardoor ik aan de slag kon. Superveel dank Brigitte. De laatste weken kom ik vaak bij haar in de winkel en dat word ik heel leuk en goed geholpen. Ben zo blij dat ik de winkel heb ontdekt. Brigitte verkoopt veel boeken, garen en accessoires en heeft ze het niet dan gaat ze voor je aan de slag. Wat wil een haakverslaafde als ik nou nog meer :-)!

Het resultaat en het materiaal kan ik pas laten zien na 8 juli maar dan show ik natuurlijk het eindresultaat. Nog even geduld…..

En dan nu weer vlug aan de haak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *