Boze moeder….

 

Ik ben af en toe een “boze” moeder met een kort lontje. Wil ik dat? Nee! Natuurlijk niet maar het overkomt me soms gewoon. Als ik bij het opstaan om 7 uur (en ik ben absoluut geen ochtendmens maar ik doe mijn best) al 4 x heb moeten waarschuwen omdat ze stampen, schreeuwen, ruzie maken dan heb ik het voor de rest van de dag gehad. Het haasten om op tijd op school, musicalles, hockey, handbal, muziekles te zijn helpt daar dan ook niet bij. Met als gevolg dat ik de hele dag wat knorrig ben en niet veel van de kinderen kan hebben. Zo ook vorige week… Ik baal dan ontzettend van mijzelf en probeer steeds tot 10 te tellen maar het helpt niet echt.

Gelukkig hadden we afgelopen week vakantie.

Helaas hebben we slechte slapers (NEE! dat hebben ze NIET van mij!) dus aan echt voldoende slaap ben ik deze week niet toegekomen.

Maar het opknappen van de drie kinderkamers hebben we vandaag afgerond. Het niet hoeven haasten in vakantietijd en doen waar we zin in hadden was HEERLIJK! Ja, ja,  ik geef het eerlijk toe, ik heb ook een middag een schoonheidsslaapje gedaan, gewoon omdat het kon!

Dus aankomende maandag kan ik er, geloof ik, weer tegen. Mijn lontje is hopelijk  langer geworden. Ik kan weer de blije moeder zijn die ik zo graag ben.

Of hoort het er ook wel eens bij zo’n offday/offweek? Heeft eigenlijk elke moeder/vader dat?

Ik ga het beleven en houd jullie op de hoogte!

 

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.

 

 

2 gedachten over “Boze moeder….

  • Je bent niet anders dan andere vaders/moeders/verzorgers hoor!
    Ik heb ook weleens een off Day ……
    Zolang je het niet te vaak hebt gaat het goed en waarschijnlijk kan je achteraf om deze column lachen en denk je ach….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *