Nieuwjaar

Het is alweer 2 januari 2017. Het is een enorm cliché maar wat is het hard gegaan. Zo ben ik toe aan vakantie en kijk ik er enorm naar uit en zo is de eerste helft van de vakantie alweer voorbij inclusief de feestdagen…

Wat hebben we het lekker gehad en wat hebben we veel leuke dingen gedaan. De laatste schoolweek hebben we afscheid genomen van de directrice van de school, hebben de kinderen een gezellig kerstdiner genuttigd en de ouders op het schoolplein genoten van gluhwein en stampotten. Vrijdag de school weer opgeruimd met hulp van vele ouders. Wat een saamhorigheid!

De vakantie begonnen met een dochter in het kerkkoor waar zij zichzelf voor had opgegeven. Te leuk en lief! Daarna twee heerlijke kerstdagen gehad met familie om ons heen. Een middagje naar de bioscoop Sing (Ge-wel-dige film!), een middagje naar de Top2000 en een avondje naar Freek Vonk. Allemaal even leuk en genieten geblazen.

Oudjaar gevierd met een geweldig lekker 7-gangen diner gemaakt door mijn lieve man en zwager. En nieuwjaarsdag op familiebezoek geweest. En dan is het alweer einde van 2 januari waarop ik nog even geklust heb (de laatste hand aan de kamer van dochterlief gelegd), de was heb gedaan en het huis heb gepoetst (was wel nodig na een weekend met 10 man te hebben gehuisvest).

De oudste is uit logeren en de jongste twee hebben al de hele dag een fantasiespel. Zo heb ik lekker mijn handen vrij voor de klusjes en kan ik mijn gedachten laten gaan over het komend jaar.

Ik heb allerlei plannen:

  • De kamer van onze jongste telg is als eerste aan de beurt (hij kan niet wachten want hij heeft gezien hoe het ging bij broer en zus)
  • Plannen voor een wijziging in onze huiskamer (en daarop kan ik eigenlijk niet wachten maar we zitten nog in de beginfase van het plan)
  • Mijn healthy lifestyle weer oppakken want ondanks dat ik het vaak “gedoe” vind, levert het me ook veel op :-).
  • En dan tot slot….meer activiteit op By Asmara.

Ik wil zo graag maar neem er te weinig tijd voor (mede omdat ik ook druk ben met de vele opdrachten door mond-op-mondreclame) maar ik wil meer! Hoe of wat….ik weet het nog niet precies. In ieder geval mijn blog beter en frequenter bijhouden. Gewoon omdat ik het leuk vind een kijkje te geven in mijn leven.

Ik heb mijn assortiment wel weer uitgebreid met een heerlijke sjaal. Te gebruiken door een kind of een volwassene. Neem je een kijkje in mijn shop?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *