Klussen, zieken en maar door haken

De tijd vliegt door mijn handen. Ik zou zo graag net als vele anderen (vermoed ik) tijd bij willen kopen.

Elke zondag vul ik voor de komende week mijn Passion Planner (aanrader!) in met onze activiteiten. En elke week komen er dingen bij, zitten er dingen “in de weg”. Drie weken geleden ben ik begonnen met het opknappen van de kamer van onze oudste zoon. Als ik eenmaal bezig ben is het superleuk om te doen, maar het moet allemaal tussen de gewone bedrijven door…Oftewel, druk druk druk in mijn hoofd en een agenda die van geen kanten klopt. Daar gaat mijn houvast….oftewel leerpuntje, 😉 Mijn fitbit zat elke week boven de 10.000(!!!) stappen. Positief gezien: Goed voor mijn lijf ;-). En het resultaat na twee weken (weliswaar nog niet helemaal af) is geweldig. Vooral het trotse gezicht van onze zoon is onbeschrijflijk….Tja daar doen we het voor, toch?

Nu weer een weekje verder, is de koek toch een beetje op. Pijn in mijn lijf, geen stem meer, keelpijn hoofdpijn, oftewel een griepje….Maar moeders kunnen niet ziek zijn want ik ben bijna (op woensdag na) de hele week zuster Ursula. Alle 3 hebben ze minstens 1 dag thuis gezeten. Onze lieve dochter heeft het nu toch wel erg zwaar te pakken met 40 graden koorts :-(. Arm schaap….Hopelijk kan ze morgen onze eerste Sint Maarten mee maken, al zegt ze zelf dat ze sowieso meeloopt al is ze doodziek, de schat.

By Asma®a loopt ge-wel-dig. De opdrachten stromen werkelijk binnen, dus tussen alle verf, behang, sport, halen en brengen naar school, paracetamol, thermometers, dropjes, water, emmers, dekens, heb ik de haaknaald in mijn hand en maak ik METERS!!! Jeeeeejjj!! En dan de blije gezichten, reacties…het houdt me op de been.

Dus ik zou zeggen; Kom maar door hoor met de opdrachten, ik ben er (denk ik) nog steeds klaar voor!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *