Feestje in tha house en een Give-Away

En dan is het ineens alweer 11 oktober en is het grote feest alweer voorbij. 5 Oktober werd manlief alweer 39+1 (naar eigen zeggen ;-)) en afgelopen zaterdag hebben we dat uitgebreid gevierd. Met al onze lieve vrienden en familie bij elkaar, een heerlijk muziekje, ook nog even een te leuke zanger met toetsenist en gitarist in de tuin en een goeie catering! Het weer was ronduit GEWELDIG, alleen werd het aan het einde van de dag wel wat fris. Gelukkig hadden we een tent staan waar de warmte die er was lekker bleef hangen dus het was goed uit te houden met jasje en dekentje. In mijn hoofd had ik al allerlei doemscenario’s gemaakt maar niets daarvan is ook daadwerkelijk uitgekomen, gelukkig! We hebben alleen maar blije, vrolijke mensen gezien. Wat zijn we gezegend.

En nu is het weer voorbij….Het weer lijkt te zijn omgeslagen naar herfst. Ik heb sinds gisteren de verwarming weer aangezet. Maar die knusheid heeft ook weer wat. Ik krijg weer zin om de kaarsjes te branden, de gordijnen dicht te doen en lekker onder een kleedje te haken. Want tja, dat gaat natuurlijk onverminderd door.

En aangezien het zo lekker knus wordt kreeg ik zin in een give-away! En wel dit Homemade Mandje ter waarde van € 9,00 .

Wat moet je doen? Plaats een reactie  onder dit bericht of ga naar mijn facebookpagina en deel en like het bericht.

Op 20-10-2016 maak ik de winnaar bekend!

1 gedachte over “Feestje in tha house en een Give-Away

  • Jaaa, natuurlijk even een berichtje op je mooie site vol met leuke, mooi gehaakte lifestyle spulletjes. Ik ben fan van de berencollen en de woonaccessoires en dan vooral cactussen. En deze mandjes staan ook vast super in het nieuwe huis. Succes met je shop! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *