Webshop openen en dan…..

OOOOOOOO het openen van een webshop is 1 ding maar dan….een paar dagen geleden kwam dan mijn eerste bestelling binnen van een onbekende (dus geen mond-op-mond reclame)! Ik werd een beetje nerveus ervan maar wat ben ik blij. En gisteren de tweede en vandaag de derde(!) bestelling! Ik kan mijn geluk niet op!

Vandaag heb ik het eerste pakket per post verstuurd, spannend of de besteller tevreden is. Ik hoop op een glimlach bij het openen van de doos want dat is waar ik het allemaal voor doe (ondanks dat ik dat natuurlijk NOOIT zie ;-)).

En nu door met haken want tja er zijn nog twee wachtenden en mogelijk (hopelijk) meer.

Mocht je op- en of aanmerkingen hebben of dingen missen….Let me Know want de mogelijkheden zijn eindeloos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *