Haken, haken en nog eens haken en nog wat meer….

Wat heb ik toch een heerlijke hobby. Ik las laatst ergens (krant of facebook-artikel) dat haken meditatief werkt en dat het dus heel goed voor je is. Natuurlijk geloof ik niet alles wat ik lees (zeker niet op Facebook) maar in dit geval kan ik het alleen maar beamen. Het is natuurlijk wel andere koek als er ook tijdsdruk zit op dat meditatieve haken :-). Maar ik blijf het een heerlijke hobby vinden.

Ondertussen is de school alweer even aan de gang en neem ik binnenkort de voorzittershamer over van de oudervereniging. Het is even uitvogelen wat er verwacht wordt van mij. Dat we hier bijna een jaar wonen maakt het volgens mij nog iets moeilijker want tja, ik weet de mensen die ik nodig mocht hebben voor het organiseren van activiteiten niet te vinden. Het komt allemaal vast wel goed. En ik heb in ieder geval een super lieve rechterhand. Dus ik ben er klaar voor… Kom maar op met die “hamer”.

Dan natuurlijk nog een stukje over het moederschap:

Als je een kinderwens hebt en ook nog het geluk dat het jou/jullie gegeven is dan denk je er een beetje over na wat er allemaal op je af komt als ze groter worden.
Waar je niet over nadenkt (of tenminste IK niet) als je meerdere lieve schatten wilt en hebt, dat ze ook allemaal op een sport willen en dat dat ook wel eens verschillende sporten kunnen zijn….oeps…

Vanaf heden zijn wij dus elke zaterdagochtend EN zondagochtend aan de beurt met 1 van de sporten van de kinderen en dan hebben we nog het “geluk” dat de oudste twee sinds dit weekend hun zwemdiploma(‘s) hebben, hahahaha. Tja het is een drukke bedoening hier want naast de competitie heb je natuurlijk nog de training. We hebben er nu twee aan de sport dus het is druk maar nummer 3 moet nog gaan beginnen. Nummer 3 wil weer een andere teamsport gaan beoefenen en als ik dat hoor dan denk ik: Mijn hemel hoe gaan we dat doen??????

Maar mijn moeder zei altijd: Komt tijd, komt raad.

Dus voor nu: We kunnen het prima organiseren en genieten met volle teugen van ons fanatiek sportende kinderen en van de lieve kleine man die braaf aan de zijlijn aanmoedigt (indien nodig ;-))

Maar als er nog iemand tips heeft voor de toekomst….let me know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *